Priza impamantare cu 20 de electrozi
Priza impamantare cu 20 de electrozi
Santul a fost sapat cu un excavator cu cupa mica tot el a presat tevile in sant
platbanda va fi sudata de teaca de 21/2 " si data cu zmoala
platbanda va fi sudata de teaca de 21/2 " si data cu zmoala
- Fişiere ataşate
-
- circuite lumina si prize pe pardoseala apoi vine sapa
- Instalatie de lumina si prize trasese pe pardoseala.JPG (32.98 KiB) Vizualizat de 3456 ori
-
- Santul a fost sapat cu un excavator cu cupa mica tot el a presat tevile in sant
- Impamantare cu 20 de electrozi sudati si dati cu zmoala.jpg (64.95 KiB) Vizualizat de 3459 ori
Re: Priza impamantare cu 20 de electrozi
Asa am avazut si la noi pe santier tot sudate tot zmolite priza a iesit <08 ohmi
Priza era ok daca teava era ola 0,5 m sub pamant nu aproape de nivelul solului
Probabil toarna asfaltul peste tevi 

- Baubaulica
Merrrgea foarte bine si cu electrozi in cruce prevazutui cu surub daca dau de ei pun o poza sa vada tot omul
- Marcel gr 8
Chiar sunt recomandate imbinarile cu piulite si suruburi dar nu trebuie sa fie macar galvanizate ca nici gand sa rugineasca in pamant Ma omule tu cand scrii gandestiBaubaulica scrie: ↑Sâm Mai 13, 2017 11:32 am Merrrgea foarte bine si cu electrozi in cruce prevazutui cu surub daca dau de ei pun o poza sa vada tot omul
- Flondor vasile
Era bine daca pana la electrod si plat banda erau 0,5 m de pamant
- Daniel gr 1
Cat am facut santier am vazut si eu acest tip de impamantari cu teava si plat banda sudata dar erau montate in sant nu erau aproape la nivelul solului
- Sanducu gr 5
Modelul acesta de imp il folosesc si eu dar capatul tevii il bag la cca o jumatate de metru sub pamant Pb face cam cat 2 electrozi
Sunt de acord cu tineMarcel gr 8 scrie: ↑Dum Mai 14, 2017 6:42 pmChiar sunt recomandate imbinarile cu piulite si suruburi dar nu trebuie sa fie macar galvanizate ca nici gand sa rugineasca in pamant Ma omule tu cand scrii gandestiBaubaulica scrie: ↑Sâm Mai 13, 2017 11:32 am Merrrgea foarte bine si cu electrozi in cruce prevazutui cu surub daca dau de ei pun o poza sa vada tot omul