Electrod impamantare si Pb
Re: Electrod impamantare si Pb
Din pacate am fost la o lucrare omul a facut o extindere a constructiei temelia a picat chiar peste electrozii de impamantare si incepusera sa inroseasca dupa nici 3 ani ,acum ce sa zic
platbanda era si ea plina de stelute rosii ca tabla galvanizata de la bunicu dar tabla pusa pe casa de 40 de ani

- Victor gr 10
Este o impamantare cam ok dar din punctul meu de vedere nu agreez imbinarile stranse cu suruburi ,sudura da si locul de sudura daca da cu spray de zinc trebuie curatat luna sa prinda spraiul
- ModanCostel
Si eu am facut impamantari cu electrozi in cruce sunt usor de plantat ,daca sunt galvanizati este ok ,acum nu stiu ce sa mai zic cat de bine tine spraiul de zinc este adevarat la suduri nu am dat in branci sa le curatFlondor vasile scrie: ↑Lun Mai 15, 2017 9:13 pmDin cate vad cum a sesizat si colegul pe acolo au dat cu bronz sau sparay de zinc
implantare electrozi impamantare verticali si electrod orizontal platbanda toate in sapatura
- Fişiere ataşate
-
- implantare electrozi impamantare verticali si electrod orizontal platbanda toate in sapatura
- implantare electrozi impamantare verticali si electrod longitudinal plat banda toate in sapatura.jpg (25.47 KiB) Vizualizat de 2852 ori
Electricienii fac lucruri traznite , ce am gasit dupa unii Le tusea sa aduca un circuit separat din tablou fy3x2,5 mmp
- Fişiere ataşate
-
- cred ca eficienta nulului de protectie scade la inexistent in acest caz
- Impamantare home made ,am vazut si asa ceva ..JPG (56.16 KiB) Vizualizat de 2848 ori
Am gasit pentru baieti sa aiba la practica un BPM monofazat 230 V 32 A nu are contor dar gasim
- Fişiere ataşate
-
- un BPM monofazat 230 V 32 A nu are contor dar gasim
- BPM monofazat U 230 V.jpg (45.39 KiB) Vizualizat de 2845 ori
Cred ca sunt dusi cu capul sa pui impamantare la teava de apa sau ce o fi
- Organizator Cursuri
domnul inginer a zis ca facem impamantare si la firma cu baietii
-
si eu sunt adeptul prizei de impamantare dusa prin suduri , mai putin prin imbinari mecanice deoarece ruginesc
Prefer sudura intre platbanda si elrctrodul de 2 țoli la impamantare