Ce este mai bun instantul sau boilerul sa am apa calda , dar un robinet instant de 200 lei este ok
Ce este mai bun instantul sau boilerul sa am apa calda , dar un robinet instant de 200 lei este ok
Vreau sa aleg un mod de preparare a apei calde la curte si nu stiu ce sa aleg
Re: Ce este mai bun instantul sau boilerul sa am apa calda , dar un robinet instant de 200 lei este ok
De preferat este un boiler electric de 2000W 180l si ai apa calda pe saturate uite si cazan pe lemne
- Fişiere ataşate
-
- boiler ciu lemne si tiraj natural
- Boiler apa calda cu lemne si tiraj natural.jpg (11.27 KiB) Vizualizat de 2249 ori
Re: Ce este mai bun instantul sau boilerul sa am apa calda , dar un robinet instant de 200 lei este ok
Nici bătut nu as pune instant , cu priza lângă el are conductor de 0,75 la 13A
- Organizator Cursuri
obligat boiler nu instant
- SandulescuMarin
Nu as pune nici cu forta robinet instant de 3kw , dai foc la priza sa fim seriosi , boilerul este sfant dar sa fie din inox adevarat
- SalamanPetre
ia priza foc de la instantul de apa caldaSandulescuMarin scrie: ↑Joi Iun 21, 2018 1:38 pm Nu as pune nici cu forta robinet instant de 3kw , dai foc la priza sa fim seriosi , boilerul este sfant dar sa fie din inox adevarat