VasileMargarit scrie: ↑Joi Ian 24, 2019 11:42 am
Sunt interesat sa achizitionez acest manual ,sunt calificat ca electrician ,dar am facut un curs de toata jena
Va rog sa ma ajutati si pe mine
Ma asez la coada , vreau si eu sa achizitionez manualul
cred ca te asezi de pomana , multi vor manualul Venea un coleg in Metrou si citea manualul a vrut un nene sa il cumpere si nu l-a dat
Ai nevoie de o informatie cauti in manual , esti impotmolit in cine stie ce situatie , manualul te ajuta
Fişiere ataşate
n sala de curs cu manualul electricianului in fata .
in sala de curs cu manualul electricianului in fata .jpg (52.83 KiB) Vizualizat de 2161 ori
Madalin34 scrie: ↑Dum Apr 07, 2019 11:59 am
am invatat dupa acest suport de curs , este cel mai avansat din piata , eu il am in format electronic , am inclusiv indrumatorul de proiectare al instalatiilor electrice si ma descurc prin el
Un curs care merita si ultimul ban investit .Am cel putin 6 cereri sa dau manualul
Fac un curs de electrician ,trimis de la somaj Am inceput in iulie , as vrea sa cumpar si eu manualul sa am dupa ce invata .Se poate trimite in provincie prin fan curier ? platesc trimiterea
Nu mi-am putut permite sa il fac la dumneavoastra
Multumesc
TitiNitu scrie: ↑Joi Sep 05, 2019 10:06 pm
Fac un curs de electrician ,trimis de la somaj Am inceput in iulie , as vrea sa cumpar si eu manualul sa am dupa ce invata .Se poate trimite in provincie prin fan curier ? platesc trimiterea
Nu mi-am putut permite sa il fac la dumneavoastra
Multumesc
Un curs peste ce gasesti ca oferta Manualul electricianului este de cel mai mare ajutor
GagiuNicolae scrie: ↑Mie Mai 29, 2019 5:57 pm
Manualul cel mai complex din piata .sunt la gr 12 si invat dupa el ,am vazut la curs cum est structurat manulul este super tare
Sistem pe care stim sa il calculam P=1000W U=24V
Manualul Electricianului este indispensabil unui electrician