Deschideri Cursuri si Cursuri in derulare : FRIGOTEHNISTI , ELECTRICIENI , INSTALATORI

CURSURI FRIGOTEHNISTI ,CURSURI ELECTRICIENI , CURSURI INSTALATORI PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Scrie răspuns
Ing. Olteanu Mircea

Re: Re:Deschideri Cursuri si Cursuri in derulare : FRIGOTEHNISTI , ELECTRICIENI , INSTALATORI

Mesaj necitit de Ing. Olteanu Mircea »

ViolescuSorin scrie: Joi Dec 12, 2024 10:56 pm Mai sunt locuri libere la Cursul de Frigotehnist ?

Daca doriti sa aveti un loc rezervat fffff urgent contactati aici cursuridecalificareacreditate@gmail.com si veti fi contactat
VioletaFlorescu

Re: Deschideri Cursuri si Cursuri in derulare : FRIGOTEHNISTI , ELECTRICIENI , INSTALATORI

Mesaj necitit de VioletaFlorescu »

Cand aveti in vara o noua sesiune de Cursuri sunt studenta in anul 3 la inginerie Electrica .Am un coleg de grupa care a fost cursantul dvs ,a luat cea mai mare nota la Proiect ,el mi-a recomandat ,
Multumesc
ValceanuCostel

Re: Deschideri Cursuri si Cursuri in derulare : FRIGOTEHNISTI , ELECTRICIENI , INSTALATORI

Mesaj necitit de ValceanuCostel »

Vreau sa rezerv un loc la Cursul de : FRIGOTEHNISTI , si unul la cursul de ELECTRICIENI
TinescuGelu

Mesaj necitit de TinescuGelu »

ValceanuCostel scrie: Dum Feb 09, 2025 6:50 am Vreau sa rezerv un loc la Cursul de : FRIGOTEHNISTI , si unul la cursul de ELECTRICIENI
In luna iunie se deschide un nou curs
Eu imi rezerv un loc din Aprilie :D sa fiu sigur
Scrie răspuns