Noi iubim Romania :Hainute ,jucarii laptopuri si calculatoare pentru copii necajiti

CURSURI FRIGOTEHNISTI ,CURSURI ELECTRICIENI , CURSURI INSTALATORI PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Scrie răspuns
AmaximeiDragos

Re: Noi iubim Romania :Hainute ,jucarii laptopuri si calculatoare pentru copii necajiti

Mesaj necitit de AmaximeiDragos »

Cu grupele 20 electric si 24 frig adunam si noi Hainute ,jucarii laptopuri si calculatoare pentru copii necajiti
TarceaCostel

Re: Noi iubim Romania :Hainute ,jucarii laptopuri si calculatoare pentru copii necajiti

Mesaj necitit de TarceaCostel »

Impreuna cu domnul ing Olteanu Mircea .Ne mobilizam sa ajutam in zonele sinistrate
JacobescuVirgil

Mesaj necitit de JacobescuVirgil »

TarceaCostel scrie: Mie Sep 18, 2024 1:06 am Impreuna cu domnul ing Olteanu Mircea .Ne mobilizam sa ajutam in zonele sinistrate
Un gest frumos ,o speranta pentru sinistrati
CezarNeacsu

Mesaj necitit de CezarNeacsu »

TarceaCostel scrie: Mie Sep 18, 2024 1:06 am Impreuna cu domnul ing Olteanu Mircea .Ne mobilizam sa ajutam in zonele sinistrate
Ma angajez si eu sa ajut cu hainute pentru copii de 9 ani si donez bani tot pentru copii
Scrie răspuns