Grupa 15 Electricieni Calcule dupa indrumatorul de proiectare
-
Gr 15 priza de impamantare cu 10 electrozi ,calculata cap coada dupa indrumatorul de proiectare ingineresc
Grupa 15 Electricieni Calcule dupa indrumatorul de proiectare .Este cel mai bun curs la care am participat
- Fişiere ataşate
-
- PRIZA IMPAMANTARE CU 10 ELECTROZI. toate datele formulele dupa indrumatorul de proiectare folosit de ingineri .
- PRIZA IMPAMANTARE CU 10 ELECTROZI.jpg (59.57 KiB) Vizualizat de 8047 ori
-
Trebuie recunoscut este cel mai bun curs urmat de mine ,nici nu pot compara cu ce gasesc in piata .
- Fişiere ataşate
-
- CALCUL INSTALATIE ELECTRICA DUPA INDRUMATORUL DE PROIECTARE INGINERESC.jpg (26.29 KiB) Vizualizat de 3427 ori
-
- curs electrician grupa 15 priza impamantare.jpg (59.57 KiB) Vizualizat de 3427 ori
-
- Panou fotovoltaic 280W.jpg (46.49 KiB) Vizualizat de 3429 ori
-
- grupa 15 electric energia electrica din surse regenerabile.jpg (50.85 KiB) Vizualizat de 3429 ori
-
Re: Grupa 15 Electricieni Calcule dupa indrumatorul de proiectare
Asa arata un manual adevarat ,
- Fişiere ataşate
-
- manualul electricianului este un ajutor nepretuit
- manualul electricianului.jpg (102.13 KiB) Vizualizat de 3425 ori
-
- PROTECTIA UNEI INSTALATII ELECTRICE
- curs electrician grupa 15 priya impamantare.jpg (59.57 KiB) Vizualizat de 3452 ori
-
Re: Gr 15 priza de impamantare cu 10 electrozi ,calculata cap coada dupa indrumatorul de proiectare ingineresc
Ce pot sa spun este cursul care a fost pentru mine cel mai bun .Multumesc domnului ing Olteanu pentru daruire .
- Fişiere ataşate
-
- MANUALUL ELECTRICIANULUI AURICA.jpg (54.6 KiB) Vizualizat de 7932 ori
-
- ridic o poza de la calculul unui singur electrod
- calculul rezistentei unui singur electrod de impamantare.jpg (41.04 KiB) Vizualizat de 7960 ori
-
Re: Gr 15 priza de impamantare cu 10 electrozi ,calculata cap coada dupa indrumatorul de proiectare ingineresc
Cea mai buna este Grupa 15 Electricieni
Nu credeam sa vad la un curs Calcule dupa indrumatorul de proiectare
Pun o mizerie de 2 zile
Pun o mizerie de 2 zile
- Fişiere ataşate
-
- ce inveti la chelaru in 2 zile.300 euro
- ce inveti la chelaru in 2 zile.jpg (88.92 KiB) Vizualizat de 3759 ori
-
Sa vezi calcul cap coada de sistem fotovoltaic ,peste o mizerie de lucrare de masteratIonescuPaul33 scrie: ↑Joi Dec 16, 2021 3:19 pm Cea mai buna este Grupa 15 Electricieni
- Fişiere ataşate
-
- MASURAM PRIZA IPAMANTARE 0,47 OHMI
- PRIZA IPAMANTARE 0,47 OHMI.jpg (70.08 KiB) Vizualizat de 2442 ori
-
Am terminat facultatea nu ii dau numele este de profil electric ,nu am invatat asa ceva .Unde gasesc cartea sau de unde pot cumpara \\indrumatoul de Proiectare
Multumesc
Multumesc
Prima firma care vad ca foloseste ceva adevarat .Prima data am crezut ca este la facultate si fac Calcule dupa indrumatorul de proiectare
Felicitari profesorului
Felicitari profesorului
-
Re: Grupa 15 Electricieni Calcule dupa indrumatorul de proiectare
cam toti le-am invatat ,avem multe exemple in manual Stim sa imbunatatim factorul de putere
- Fişiere ataşate
-
- calcul reactanta inductiva cap coada.
- calcul reactanta inductiva cap coada.jpg (43.7 KiB) Vizualizat de 1390 ori
-
Poate ai noroc sa o dea unii care s-au retras ,vineri a vandut unul manualul ,il durea mana sa care 2 kg si nu le avea cu niste calcule simpleTrandafirVasile scrie: ↑Mar Apr 26, 2022 7:29 am Am terminat facultatea nu ii dau numele este de profil electric ,nu am invatat asa ceva .Unde gasesc cartea sau de unde pot cumpara \\indrumatoul de Proiectare
Multumesc