Grupa 15 Calculul reactantelor capacitive si inductive
-
Re: Grupa 15 Calculul reactantelor capacitive si inductive
Si noi gr 20 de saptamana viit incepem Calculul reactantelor capacitive si inductive si imbunatatirea fact de putere
-
DolanceaSilviu scrie: ↑Sâm Noi 02, 2024 6:45 am Si noi gr 20 de saptamana viit incepem Calculul reactantelor capacitive si inductive si imbunatatirea fact de putere
Avem in gr 20 niste ..... Cand deschid gura uita ce inseamna bunul simt .Din cauza lor m-am apucat sa invat singur .
-
Daca nu ii duce mintea sunt pusi pe mistocareala ,de ce nu pleaca din sala daca tot nu pricep nimic .VulpeSorin scrie: ↑Vin Noi 08, 2024 2:03 amDolanceaSilviu scrie: ↑Sâm Noi 02, 2024 6:45 am Si noi gr 20 de saptamana viit incepem Calculul reactantelor capacitive si inductive si imbunatatirea fact de putere
Avem in gr 20 niste ..... Cand deschid gura uita ce inseamna bunul simt .Din cauza lor m-am apucat sa invat singur .
-
mi-a ajutat sa imbunatatesc fact de putere la un atelier cu 6 motoare trifazate
Am facut 5 zile suplimentar la cursul de Electrician cu Grupa 20 Stim toti Calculul reactantelor capacitive si inductive
Am imbunatatit factorul de putere la cel putin 7-8 motoare .
Am imbunatatit factorul de putere la cel putin 7-8 motoare .
- Fişiere ataşate
-
- calculul condensatorului pentru imbunatatirea factorului de putere.
- calculul condensatorului pentru imbunatatirea factorului de putere.jpg (85.08 KiB) Vizualizat de 39 ori
-
- imbunatatirea factorului de putere triunghiul puterilor.
- imbunatatirea factorului de putere triunghiul puterilor.jpg (49.41 KiB) Vizualizat de 42 ori
-
- motoare asincrone calcule.
- motoare asincrone calcule.jpg (53.25 KiB) Vizualizat de 42 ori
-
- triunghiul puterilor.
- triunghiul puterilor.jpg (67.36 KiB) Vizualizat de 42 ori
-
- Imbunatatirea Factorului de putere.
- Imbunatatirea Factorului de putere.jpg (78.71 KiB) Vizualizat de 42 ori
-
La noi la gr 20 unii au lesinat ,Calculele au fost facute in zilele libere ale domnului ing Olteanu Mircea Altii au zis ca nu ii intereseaza ca le tuseste sa invete
-
Ce sa le faci ,matematica de 1-8 este la ani lumina departe de eiRaymondViorelDan scrie: ↑Joi Noi 21, 2024 2:35 am La noi la gr 20 unii au lesinat ,Calculele au fost facute in zilele libere ale domnului ing Olteanu Mircea Altii au zis ca nu ii intereseaza ca le tuseste sa invete