Curs instalator sisteme fotovoltaice , calcul gradul de captare a radiatiei solare.

CURSURI FRIGOTEHNISTI ,CURSURI ELECTRICIENI , CURSURI INSTALATORI PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Ing. Olteanu Mircea

Re: Curs instalator sisteme fotovoltaice , calcul gradul de captare a radiatiei solare.

Mesaj necitit de Ing. Olteanu Mircea »

Victor_Paraschiv scrie: Vin Iun 21, 2024 3:11 pm Cand se deschide un nou Curs instalator de sisteme fotovoltaice , .
Iulie 2024 rezervat gr 19
FlosneaAndrei

Re: Curs instalator sisteme fotovoltaice , calcul gradul de captare a radiatiei solare.

Mesaj necitit de FlosneaAndrei »

Ing. Olteanu Mircea scrie: Lun Iun 24, 2024 12:54 pm
Victor_Paraschiv scrie: Vin Iun 21, 2024 3:11 pm Cand se deschide un nou Curs instalator de sisteme fotovoltaice , .
Este cel mai bun curs din Romania.Felicitari domnul ing Olteanu pentru tot ce faceti
BordeaLiviuDaniel

Mesaj necitit de BordeaLiviuDaniel »

Dinamar Petre scrie: Lun Iul 04, 2022 11:44 pm Este singurul curs pe care il pot recomanda ,am la munca niste ciortani cu un curs de 3 zile ,vin ca niste milogi sa ii ivat
Aici niste mari realizari care ne-au pus pe locul I in Europa .

La fel am si eu niste pampalai care au cumparat diplome
PanteaRadu

Mesaj necitit de PanteaRadu »

Ing. Olteanu Mircea scrie: Lun Iun 24, 2024 12:54 pm
Buna ziua urmatorul curs de fotovoltaici cand il organizati
FlorianDolos

Mesaj necitit de FlorianDolos »

BordeaLiviuDaniel scrie: Lun Iul 29, 2024 3:54 pm
Dinamar Petre scrie: Lun Iul 04, 2022 11:44 pm Este singurul curs pe care il pot recomanda ,am la munca niste ciortani cu un curs de 3 zile ,vin ca niste milogi sa ii ivat
Aici niste mari realizari care ne-au pus pe locul I in Europa .

La fel am si eu niste pampalai care au cumparat diplome
Este cel mai bun curs la care am participat
Am si eu niste netrebnici la munca ,nici daca le pui cartea in mana nu pricep nimic .
DanielTepleanu

Mesaj necitit de DanielTepleanu »

NathanBebe scrie: Mar Mai 21, 2024 12:50 pm
Dinamar Petre scrie: Lun Iul 04, 2022 11:44 pm Este singurul curs pe care il pot recomanda ,am la munca niste ciortani cu un curs de 3 zile ,vin ca niste milogi sa ii ivat .
Idem si la mine ,dar nu le arat nimic .
La fel am patit si eu .Dar nu le-am aratat ,sa puna mana sa invete ,nici manualul nu l-am dat sa se uite pe el
ScorbeaDan

Mesaj necitit de ScorbeaDan »

Cand incepe un nou curs de sisteme fotovoltaice vreau doar la clasa domnului ing Olteanu Mircea
LeraMihail

Mesaj necitit de LeraMihail »

TimplaruGheorghe scrie: Lun Aug 26, 2024 5:43 pm Rezultatele cursurilor de 3 zile

Prost este nu cine cere ,prost este cine da
Platesc prostii
Scrie răspuns