GRUPA 20 FRIGOTEHNISTI , ASTAZI 18 IUNIE, 25 DE COLEGI AU SUSTINUT EXAMENUL DE LA AGFR, AM FOST CEI MAI BUNI

CURSURI FRIGOTEHNISTI ,CURSURI ELECTRICIENI , CURSURI INSTALATORI PROTECTIA DATELOR PERSONALE
GabrielIoan

Re: GRUPA 20 FRIGOTEHNISTI , ASTAZI 18 IUNIE, 25 DE COLEGI AU SUSTINUT EXAMENUL DE LA AGFR, AM FOST CEI MAI BUNI

Mesaj necitit de GabrielIoan »

I-a nenorocit ,nu pot cumpara freon fara F gaz .Domnul ing Olteanu le-a dat clasa cu cei mai buni cursanti
VernescuIon

Re: GRUPA 20 FRIGOTEHNISTI , ASTAZI 18 IUNIE, 25 DE COLEGI AU SUSTINUT EXAMENUL DE LA AGFR, AM FOST CEI MAI BUNI

Mesaj necitit de VernescuIon »

GabrielIoan scrie: Vin Iun 21, 2024 1:52 pm I-a nenorocit ,nu pot cumpara freon fara F gaz .Domnul ing Olteanu le-a dat clasa cu cei mai buni cursanti
A avut dreptate domnul ing Olteanu Mircea Din pacate m-AM LUAT DUPA NISTE ........ din grupa SI NU M-AM DUS SA DAU aM TERMINAT LA GR 21
Ma zgarii pe ochi AGFR-ul costa atunci nici 800 lei acum trece de 500 euro cam jaf pe fata
DarvarTraian

Mesaj necitit de DarvarTraian »

Sa ii vedeti cu examenul AGFR ,in ce doliu sunt pe forumuri cei care au cumparat diplome de frigotehnist .Nu le mai ajungeai cu macaraua la nas ,........ dar jmekeri si mistocari ,nici notiunile fundamentale nu le stiau dar tari in gura
FlosneaAndrei

Mesaj necitit de FlosneaAndrei »

DarvarTraian scrie: Sâm Iul 06, 2024 3:38 pm Sa ii vedeti cu examenul AGFR ,in ce doliu sunt pe forumuri cei care au cumparat diplome de frigotehnist .Nu le mai ajungeai cu macaraua la nas ,........ dar jmekeri si mistocari ,nici notiunile fundamentale nu le stiau dar tari in gura
70% din cei care cumpara freon nu sunt calificati se dau mari frigotehnisti ,fac treaba de mantuiala ,dupa ei potopul =>numai greseli .
Banul sa le iasa
Motrescudumitru

Mesaj necitit de Motrescudumitru »

DarvarTraian scrie: Sâm Iul 06, 2024 3:38 pm Sa ii vedeti cu examenul AGFR ,in ce doliu sunt pe forumuri cei care au cumparat diplome de frigotehnist .Nu le mai ajungeai cu macaraua la nas ,........ dar jmekeri si mistocari ,nici notiunile fundamentale nu le stiau dar tari in gura
Le-a pus piciorul pe gat AGFR-ul ,acum costa peste 2000 de lei :roll:
MolnarSavu

Mesaj necitit de MolnarSavu »

FlosneaAndrei scrie: Mie Iul 10, 2024 4:42 pm
70% din cei care cumpara freon nu sunt calificati se dau mari frigotehnisti ,fac treaba de mantuiala ,dupa ei potopul =>numai greseli .
Banul sa le iasa
A avut dreptate domnul inginer cand ne-a facut suplimentar efectul de sera si coeficientii Inclus modul de calcul
Bibeanuioan

Mesaj necitit de Bibeanuioan »

ViforeaDaniel scrie: Joi Aug 01, 2024 11:11 am Le-a facut agfr-ul figura Acum au inteles ca trebuie sa invete carte
Asa este
GeorgescuSimion

Mesaj necitit de GeorgescuSimion »

ViforeaDaniel scrie: Joi Aug 01, 2024 11:11 am Le-a facut agfr-ul figura Acum au inteles ca trebuie sa invete carte
Le-a bagat mortul in casa la necalificati :)
Scrie răspuns